iO Pages Festival 2016

  • This page is also available in English
  • Diese Seite ist auch verfügbar auf Deutsch

We zijn blij dat we eindelijk weer eens een iO Pages festival mogen aankondigen. Op 12 november 2016 gaan de deuren open van de Dru Cultuurfabriek in Ulft om een prettige mix van progrockmuziek en gezelligheid te bewerkstelligen. Maar liefst acht bands zullen in de twee zalen (popzaal en theater) te bewonderen zijn. In de andere ruimtes is er gelegenheid om met gelijkgestemden te praten, te eten, bijzondere muziekvideo's te bekijken, meet & greets met de artiesten, workshops mee te maken, een nieuwe of gebruikte cd op de kop te tikken op de festivalmarkt enzovoort enzovoort.

Programma

Een muziekfestival kan natuurlijk niet zonder muziek en daarvoor komen de volgende bands naar Ulft:

Gazpacho komt naar het festival voor eenmalig, wereldwijd exclusief optreden in 2016. Dit om de tiende verjaardag te vieren van het album "Night" en het 20 jarige bestaan van de band. Tim Bowness neemt een geweldige band mee naar Ulft: Michael Bearpark (No-Man) - Gitaar, Pete Morgan - Bas, Stephen Bennett (No-Man) - Keyboard, Andy Booker (No-Man/Sanguine Hum)-Drum en Steve Bingham-Viool.

Verrassingsoptredens behoren zeker tot de mogelijkheden. De koks van de Dru gaan een echt progbuffet bereiden. De overige programmaonderdelen van deze belevenisdag zullen de komende maanden uitgebreid gecommuniceerd worden op de website van iO Pages en de Dru Cultuurfabriek.

Lees het laatste nieuws over het iO Pages festival hier.

Een historisch overzicht kun je hier vinden.

Het tijdschema kun je hier vinden.

Praktische informatie

De deuren gaan open om 14.00 en de eerste band zal om 14.30 beginnen. Kaarten zijn in de voorverkoop te krijgen voor € 38,50 (excl. servicekosten). De voorverkoop verloopt via Ticketmaster.

Klik hier voor informatie over de bereikbaarheid van de DRU Cultuurfabriek.

iO Pages Festival 2016

IO Pages Festival 2016

Advertenties

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elke week het nieuws en de prog-rock agenda in je mailbox.

Volg iO Pages ook op

Facebook Twitter Instagram

© 2024 - website by cubique den haag