Progressive rock nieuws

Marillion vraagt fans om hulp

donderdag 7 oktober 2021

Marillion vraagt fans om hulp

Marillion gaat in november in de UK op tournee, de Light At The End of The Tunnel tour,  maar heeft nog wel een paar hoofdbrekens en vraagt daarom steun van de fans:

"Zoals jullie weten, is de Covid-pandemie nog steeds aanwezig en hoewel we allemaal dubbel gevaccineerd zijn (net als onze crew), is het nog steeds mogelijk om het te krijgen en (hoewel het vaccin beschermt tegen ernstige ziekten), volgens de huidige wetgeving, als een van ons positief test terwijl we op tournee zijn, dan zouden we ons moeten isoleren. Wat op zijn beurt zou betekenen dat de resterende concerten zouden moeten worden geannuleerd. Dit zou rampzalig zijn. Er is geen verzekering beschikbaar om dit te dekken. Geen enkele, niets, nergens.

Hoewel we alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zullen nemen (we gaan zelfs zover dat we met een aparte bus gescheiden van de crew reizen en onze familie of vrienden niet zien voor de duur van de tour), zouden we nog steeds ongeveer £ 150.000 verliezen als de tour wordt geannuleerd, omdat we nog steeds de crew, vrachtwagen- en busbedrijven, huur van lichten en PA enz. moeten betalen.

Dit, samen met het geld dat we niet zouden ontvangen voor de daadwerkelijke niet gespeelde optredens, plaatst ons in een zeer precaire positie.

Jullie hebben ons ongelooflijk gesteund met de pre-order voor 'An Hour Before It's Dark', en dat geld heeft ons in staat gesteld om het album begin volgend jaar af te maken, te produceren en uit te brengen. Onze fans zijn geweldig. Je hebt ons geholpen om crowdfunding uit te vinden en we hebben je hulp weer nodig.

Als wereldprimeur vragen we JOU om onze verzekeringsmaatschappij te worden.

Iedereen die een toezegging doet, ontvangt bedankjes en ook de kans om exclusieve prijzen te winnen ( money-can't-buy prizes) Aan het einde van de tour, wanneer we (hopelijk) geen optredens hebben hoeven te annuleren, krijg je al je geld terug en mag je de geschenken nog steeds houden. Het is duidelijk dat als we moeten annuleren, uw geld met dankbaarheid die nooit eindigend zal zijn. zal worden gebruikt voor het betalen van de rekening van £ 150.000 die we hierboven noemden. Er zijn veel verschillende verpandingsniveaus en beloof het geld a.u.b. alleen als u het kunt betalen.

We hopen tegen alle hoop in dat we dat niet hoeven te doen. En we hopen ook dat je het leuk vindt om deel uit te maken van dit, ons meest radicale experiment tot nu toe!

Maar bovenal hopen we zoveel mogelijk van jullie te zien tijdens de tour. "

 

keuzemogelijkheden voor steunpakketten op : website Marillion

 

Dit is een bericht uit het nieuwsarchief. Klik hier voor actueel prognieuws.

Concertagenda

donderdag 28 oktober 2021

Monomyth - Gebouw-T, Bergen op Zoom

Monomyth

donderdag 28 oktober 2021 - 19:30

Gebouw-T, Bergen op Zoom

€ 16,25 - koop kaarten

10cc - Muziekgebouw, Eindhoven

10cc

donderdag 28 oktober 2021 - 20:00

Muziekgebouw, Eindhoven

vrijdag 29 oktober 2021

Scarlet Stories - Willem Twee , Den Bosch

Scarlet Stories

Voorprogramma: Golden Caves

vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00

Willem Twee , Den Bosch

Lazuli - Spirit Of 66, Verviers (B)

Lazuli

vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00

Spirit Of 66, Verviers (B)

Supersister Projekt - de Pul, Uden

Supersister Projekt

vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00

de Pul, Uden

Knight Area - Parkvilla, Alphen aan den Rijn

Knight Area

vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00

Parkvilla, Alphen aan den Rijn

10cc - Amare, Den Haag

10cc

vrijdag 29 oktober 2021 - 20:00

Amare, Den Haag

zaterdag 30 oktober 2021

Lazuli - Cacaofabriek, Helmond

Lazuli

zaterdag 30 oktober 2021 - 20:00

Cacaofabriek, Helmond

Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elke week het nieuws en de prog-rock agenda in je mailbox.

Word abonnee!!

Word nu abonnee van iO Pages en ontvang 7 x per jaar een rijk geïllustreerd magazine met alles wat je weten wilt over progressive rock. Er ligt ook nog een welkomstgeschenk voor je klaar! Lees verder ».

Volg iO Pages ook op

Facebook Twitter Instagram

© 2021 - website by cubique den haag