Huntenpop (Ulft, 12 augustus 2017)

HUNTENPOP, Ulft

12 augustus 2017

Met o.a. Riverside, Delain, Chef Special, Blaudzun, Kensington 

Het Poolse Riverside was als progband een opvallende naam tussen de populaire Nederlandse bands op het festival in de Achterhoek dat alweer voor de 28ste keer werd georganiseerd. Na afloop van het optreden in de Zebra tent konden de volgende reacties worden opgetekend over Riverside:

Gert (44) uit Gaanderen : "Ik kom hier al jaren maar dit keer toch speciaal voor Riverside gekomen, de eerste band vandaag die interessant is, ik hoop dat de programmering volgend jaar interessanter wordt, nu bijna alleen maar Nederlandse bands."

Arne (55) uit Utrecht : " Kende Riverside niet, thuis eerst wat gegoogled, vond het hartstikke leuk, viel me zeker niet tegen, ik zou het psychedelische rock noemen, straks Delain nog even kijken. Ik ken geen bands die dit ook doen. Ga eigenlijk alleen naar concerten van de headliners zoals Deep Purple en The Stones. "

Marcel (43) uit Apeldoorn : "Op You Tube van te voren even opgezocht. Het viel me nu tegen, iets meer rock mag wel, iets steviger, dit was voor mij te soft en ik was niet de enige die dat vond. "

Jeroen (40) uit Teuge: "Op internet uitgevogeld, progressief, ik hoor rock, dramarock, ik wist wat ik kon verwachten, ik vind het wel belangrijk dat het er is, ze moeten afwisseling houden, we zijn met een groep van 30 man. Die houdt van dit en die van dat. "

Johan (43) uit Colmschate: "Nooit van Riverside gehoord, is niet mijn muziek. Mijn muzieksmaak gaat heel breed. Dit is te tam voor mij, mis ook de interactie met het publiek."

René (59) uit Dinxperlo : "Ik ken de band al heel lang, in Uden laatst nog gezien. Fantastisch concert. We wonen in de buurt. Als je in je achtertuin Riverside aangeboden krijgt dan ga je natuurlijk ook al omdat de rest van de programmering me wel aanstond. Deze band is geweldig. We zijn met een groep muziekliefhebbers die elkaar al 30 misschien wel 40 jaar kennen van bar- discotheek Het Hemeltje waar ze Pink Floyd, Led Zeppelin, Rush draaiden, dit ligt in dezelfde lijn. "

Richard (67) uit Voorst een boerengehucht uit de buurt :"Pink Floyd vroeger gezien, mee eens. Ik kom elke keer ook al zou er geen muziek zijn. Elk jaar Huntenpop met vrienden naar de vrijdagavond en de zaterdag, dit jaar al voor de 28ste keer. Ben zelf een metalfan, helaas steeds minder te zien op Huntenpop, dit soort muziek vind ik prachtig."

Jasper (27) uit Groenlo: "Ik vond het wel leuk, zitten leuke nummers tussen. Ben zelf fan van metal zoals Slipknot en Metallica. "

Marcel (62) uit Sinderen: " Hartstikke goede band, geweldig, het orgel deed me denken aan Pink Floyd , ben zelf een Rush fan. Ben op zoek gegaan naar de merchandise maar kon niks vinden."

Chris (54) uit Gendringen en een Bob Dylan en Neil Young fan: "Ik kende het niet, het was geweldig, jammer dat ik een stukje gemist heb, de jongens waar ik mee ben wilden eerst niet mee, maar toen we er waren zeiden ze waarom zijn we niet eerder gegaan."

Naar het overzicht van de reviews.

Concertagenda

vrijdag 14 juni 2024

Karnataka - Poppodium Boerderij, Zoetermeer

Karnataka

vrijdag 14 juni 2024 - 20:00

Poppodium Boerderij, Zoetermeer

The Effect - C.Punt, Hoofddorp

The Effect

vrijdag 14 juni 2024 - 20:00

C.Punt, Hoofddorp

zaterdag 15 juni 2024

Mystery - Poppodium Boerderij, Zoetermeer

Mystery

zaterdag 15 juni 2024 - 20:00

Poppodium Boerderij, Zoetermeer

Karnataka - Bosuil, Weert

Karnataka

zaterdag 15 juni 2024 - 20:00

Bosuil, Weert

Genesis Project - Cool, Heerhugowaard

Genesis Project

zaterdag 15 juni 2024 - 20:00

Cool, Heerhugowaard

The Effect - Willem Twee, Den Bosch

The Effect

zaterdag 15 juni 2024 - 20:00

Willem Twee, Den Bosch

zondag 16 juni 2024

Mr. Punch - Ruis-Alkmaar, Alkmaar

Mr. Punch

zondag 16 juni 2024 - 15:00

Ruis-Alkmaar, Alkmaar

€ 18,00 - koop kaarten

The Effect - Poppodium Boerderij, Zoetermeer

The Effect

zondag 16 juni 2024 - 20:00

Poppodium Boerderij, Zoetermeer

Bekijk de volledige agenda »

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang elke week het nieuws en de prog-rock agenda in je mailbox.

Volg iO Pages ook op

Facebook Twitter Instagram

© 2024 - website by cubique den haag